Sparta Gourmet | Έναρξη της ελαιοκομικής σεζόν

Η διοίκηση του εργοστασίου καλεί τους συνεργάτες παραγωγής για παραλαβή ελιάς καλαμών και λαδοελιάς

Η διεύθυνση της Sparta Gourmet ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της ελαιοκομικής σεζόν και καλεί τους συνεργάτες της παραγωγούς στις εγκαταστάσεις της για παραλαβή ελιάς καλαμών και λαδοελιάς.

Μένοντας πιστοί στις εξαγγελίες μας όσον αφορά τη νέα τιμολογιακή πολιτική και όχι μόνο ανακοινώνουμε πως ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος από σήμερα 1 Νοέμβρη μπορεί να ενημερώνεται για τις τιμές της βρώσιμης ελιάς και του ελαιολάδου.

Η ενημέρωση αυτή γίνεται ανοικτά και φανερά ώστε ο Λάκωνας παραγωγός να έχει στα χέρια του εξ αρχής ένα πολύτιμο εργαλείο που θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς της αγοραστικής δύναμης του προϊόντος του ανεξαρτήτως του αν θα επιλέξει να συνεργαστεί μαζί μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως παρά το γεγονός ότι παρατηρείται μεγάλη φετινή παραγωγή στην ελιά καλαμών που ως συνήθως συνεπάγεται μείωση των τιμών η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη ελαιοκομική χρονιά.

Όσον αφορά στο ελαιόλαδο η διοίκηση της εταιρείας παρά την δυσθεώρητη αύξηση του κόστους όλων των παραγωγικών διαδικασιών του εργοστασίου αποφάσισε την παραμονή του ποσοστού δικαιώματος στο 8% για το συμβατικό ελαιόλαδο με την προσκόμιση καταστάσεων ΟΣΔΕ 2022.

Παράλληλα ως ελάχιστο ευχαριστώ προς τους παραγωγούς μας και κλείνοντας 5 χρόνια συνεχούς και επιτυχούς παρουσίας στις διεθνείς αγορές ανακοινώνουμε πως για το φετινό συμβατικό ελαιόλαδο χωρίς κάποιο οργανοληπτικό ελάττωμα η τρέχουσα τιμή του ελαιοτριβείου μας ανέρχεται στα 5 ευρώ το κιλό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2731-200400.

Παράλληλα θα δίνονται και επιτόπου κατευθύνσεις/πληροφορίες σχετικά με την έναρξη του προγράμματος μας Συμβολαιακής καλλιέργειας σε συνδυασμό με τις νέες διατάξεις φοροαπαλλαγής 50% των αγροτοπαραγωγών.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΣΠΑΡΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕΤ