Σοκολατένια Πασχαλινά Αυγά με θέμα την επικαιρότητα στη Νέα Κίο

Στο επίκεντρο Πούτιν, Ζελένσκι και Μητσοτάκης

Σε παραδοσιακό Αρτοπωλείο -ζαχαροπλαστείο στην Αργολίδα, διάλεξαν ως θέμα στα πασχαλινά αυγά που έφτιαξαν τον Πούτιν και τον Ζελένσκι, αλλά και τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη ,Τρίτη 12 Απριλίου 2022. Το κατάστημα του κ. Λουκά που βρίσκεται στην παραλιακή κωμόπολη της Νέας Κίου ,μεταξύ Ναυπλίου και Άργους κάθε χρόνο πρωτοτυπεί με τις πιο παράξενες ιδέες στα Πασχαλινά αυγά.

Έτσι και φέτος μεταξύ των εκατοντάδων αυγών που έφτιαξαν με παράξενες φιγούρες από ήρωες του Ντίσνεϋ κι όχι μόνο ,έφτιαξαν και Πασχαλινά αυγά με θέμα την διεθνή και Ελληνική επικαιρότητα και τα αυγά απευθύνονται κυρίως για μικρά παιδιά. Τα αυγά στo  Louka’s Bakery & Georgia’s Pastry στη Νέα Κίο παρασκεύασαν η  Μαίρη Τζίμου και Γεωργία Κολονέλου. Το σχήμα των αυγών με τα διάφορα θέματα πρέπει να μην φοβίζει τα παιδιά αλλά να τους δημιουργεί μία φαντασίωση για το θέμα, λένε τα κορίτσια του καλλιτεχνικού τομέα του καταστήματος.

Και φυσικά τα αυγά με το θέμα των ημερών, γίνονται ανάρπαστα. Στο κατάστημα της Νέας Κίου θα βρει κάποιος πασχαλινά αυγά με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος ή υγείας. Το καθένα είναι μοναδικό και φτιαγμένο με μεράκι και αγνές πρώτες ύλες, εντυπωσιάζοντας όχι μόνο σε γεύση αλλά και εμφάνιση. Τυλιγμένα με φίνα υφάσματα σε ανοιξιάτικα χρώματα και αγαπημένα μοτίβα αλλά και custom-made, αποτελούν αναμφίβολα μια ξεχωριστή πρόταση για τις ημέρες των εορτών.

Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι φτιαγμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, με ονειρικά σχέδια .

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ