Σοκ στην Πάτρα | Βιασμοί ανηλίκων και αιμομιξίες από 47χρονο

Δεν σταμάτησε πουθενά. Ούτε καν στην κόρη του. Ένας 47χρονος από την Αχαϊα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών (κατά συγχώνευση) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της βιολογικής του κόρης, καθώς και 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

«Κρέας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο. Έκανε “τέρατα” και θα συνέχιζε ακάθεκτος»… Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο η Εισαγγελέας Πύργου, Κωσταντούλα Αθανασοπούλου .

Σύμφωνα με το patrisnews η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της ήταν κάτι παραπάνω από «καταπέλτης», καθώς εξέφρασε την –αρνητική- έκπληξή της για τα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης και πρότεινε την παραδειγματική του τιμωρία…