Σοκ στη Μαγιόρκα: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ επί 5 χρόνια σε μια τρύπα κάτω από το γραφείο του

Από τα νύχια ενός φερόμενου παιδεραστή γλίτωσε μια 12χρονη στη Μαγιόρκα, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Όπως ανέφερε η ισπανική αστυνομία (Guardia Civil Espanola), ο 49χρονος ύποπτος, που συνελήφθη, κρατούσε επί πέντε χρόνια κλειδωμένη σε τρύπα σε υπόγειο κάτω από το γραφείο του τη 12χρονη και επί πέντε χρόνια τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ, σε μια υπόθεση που θυμίζει εκείνη της απαγωγής της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφανγκ Πρικλόπιλ, στην Αυστρία.

Όπως αναφέρει το Ultima Hora και άλλα ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης -κάτοικος της Μαγιόρκα, χωρίς ποινικό μητρώο μέχρι τώρα- ταξίδεψε το 2015 σε αφρικανική χώρα προκειμένου να υιοθετήσει ένα κορίτσι, αλλά σκόνταψε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τελικά, βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού και της υποσχόταν μια καλύτερη ζωή στη Μαγιόρκα. Η γυναίκα μετά από χρόνια αποδέχθηκε την πρότασή του, έκαναν εικονικό γάμο και μετακόμισε με την κόρη της στη νήσο των Βαλεαρίδων.

Ο δράστης σκόπευε να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή της 12χρονης

Η μητέρα έζησε για κάποιο διάστημα με τον δράστη, προτού τερματίσει τον εικονικό γάμο και μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα, αλλά η 12χρονη κόρη της παρέμεινε με τον 49χρονο, ο οποίος προφανώς ασκούσε πίεση στη μητέρα, απειλώντας ότι θα την καταγγείλει στις Αρχές και θα απελαθεί.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης κράτησε την επιμέλεια της ανήλικης, με την οποία έμενε σε φάρμα στον Δήμο Αλγάιντα της Μαγιόρκα και στη διάρκεια των πέντε αυτών χρόνων την κακοποίησε επανειλημμένα, σε σημείο που την έκανε σεξουαλική του σκλάβα, ενώ σκόπευε να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή του θύματός του.