Σοκ στη Γαλλία για το βιασμό 29χρονης από 18χρονο

Στο φως όλες οι λεπτομέρειες

Συγκλονισμένη η Γαλλία παρακολουθεί τις εξελίξεις υπόθεσης άγριου βιασμού και βασανισμού 29χρονης στο Χερβούργο, η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια 18χρονου που αποκαλείται στα γαλλικά μέσα Ουμάρ Ν.

Η γυναίκα υπέστη πολλαπλούς βιασμούς, μάλιστα ο δράστης χρησιμοποίησε και σκουπόξυλο, προκαλώντας της σοβαρά εσωτερικά τραύματα.

Ο Ουμάρ Ν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση στη νεαρή αδερφή του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στη Γαλλία: Ο Ουμάρ Ν εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας στο Χερβούργο στις 4 Αυγούστου, την άρπαξε από το λαιμό και τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο σώμα της. Στη συνέχεια την έσυρε στο δωμάτιο όπου τη βίασε «αρκετές φορές».

Ακολούθως την εγκατέλειψε με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Παρά τα τραύματά της, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει ασθενοφόρο, που τη μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί η ζωή της. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, γιατροί και νοσοκόμες που αντίκρισαν το θύμα σοκαρίστηκαν τόσο από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, που κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε κώμα.

Όσο για το δράστη, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στη εφημερίδα Le Figaro πως βρίσκεται ήδη υπό έρευνα για σεξουαλική επίθεση στη 12χρονη αδερφή του πέρυσι.

Επίσης, προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας.

Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον Ουμάν Ν. από τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι του θύματος. Επίσης, το στίγμα του κινητού του τον τοποθετεί στο σπίτι του θύματος της ώρα της επίθεσης.

Ο νεαρός συνελήφθη στο διαμέρισμα της μητέρας του. Κατά την ανάκριση, «δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας» για το θύμα και αρνιόταν τα πάντα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι οι Αρχές είχαν βρει τα αποτυπώματά του στο σπίτι της 29χρονης.

Πριν πέσει σε κώμα, το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον νεαρό άνδρα στην πόλη, αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Πηγή: skai.gr