“Σκοτώνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα ψίχουλα”

Δεν μας αφορούν τα απλήρωτα τηλέφωνα στην Περιφέρεια

Επειδή πολλά λέγονται, ακούγονται και γράφονται για τα απλήρωτα τηλέφωνα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και πριν και τώρα δεν χρησιμοποιούσαν και δεν χρησιμοποιούν κινητά της περιφέρειας. Εδώ δεν μας έδιναν τα παραδοτέα των αμαρτωλών προγραμματικών συμβάσεων, θα μας έδιναν κινητά.

Καλούμε και την νυν και την πρώην περιφερειακή αρχή, τους original και imitation περιφερειακούς συμβούλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), να μη συγκρούονται για τα ψίχουλα. Να πληρώσουν τους λογαριασμούς και να δοθούν στοιχεία ποιοι είχαν τηλέφωνα; ποιοι δεν πλήρωσαν και πόσα; Δεν υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις προσωπικά δεδομένα.

Καλούμε τους πρώην και τους νυν να αφήσουν τα ψίχουλα και να μας πουν για το «καρβέλι»

Για τις υποστελεχωμένες και ουσιαστικά διαλυμένες υπηρεσίες της περιφέρειας και ειδικά τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτικής Προστασίας που τώρα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού αδυνατούν να ελέγξουν και να προστατέψουν τη δημόσια υγεία.

Να σταματήσουν την αντιπαράθεση για την έδρα του διορισμένου συντονιστή Πολιτικής Προστασίας και να απολογηθούν γιατί δέχονται συντονιστή έξω από την υπαλληλική ιεραρχία και μάλιστα σε διαλυμένες και ανύπαρκτες υπηρεσίες.

Η σύμπλευση, πρώην και νυν περιφερειακής αρχής, των δυνάμεων original και imitation της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το λαό γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όρισαν στα κρυφά σχεδόν ομόφωνα δικηγόρο για να υπερασπιστεί την πρώην αντιπεριφερειάρχη –πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής- τώρα που την κάλεσε ο εισαγγελέας για τα αμαρτωλά έργα στην Πελοπόννησο.

Ασχολούνται και καυγαδίζουν για τα ψίχουλα και όχι για το «καρβέλι» που ομονοούν.