Σκαντζός / «Αήθης η επίθεση Δαλιάνη»

Επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε.

Ήταν στις προθέσεις μου, στο τέλος του εξαμήνου από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αρκαδίας, να επισκεφθώ τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Αρκαδίας για να παρουσιάσω τον απολογισμό του πρώτου εξαμήνου, την εξέλιξη των συνεχιζόμενων έργων και τον προγραμματισμό των δράσεων της Π.Ε για το επόμενο εξάμηνο.

Δυστυχώς όμως, ο προγραμματισμός μου πρέπει να επισπευθεί μετά από την αήθη και άστοχη επίθεση που δέχθηκα από τον πρώην Δήμαρχο κ. Δαλιάνη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ως δια μαγείας αναπαρήχθη αμελλητί από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις αγνοούσαν παντελώς την παρουσία μου στο Δήμο,  με αποτέλεσμα να κατονομάζομαι ως υπεύθυνος για τα συνεχιζόμενα ατυχήματα στον περιφερειακό δρόμο Αστρους.

Ακόμα περισσότερο, εμφανίζομαι ως μοναδικός υπεύθυνος ύστερα από το δεύτερο δημοσίευμα του ιδίου, στο οποίο επικαλείται ολονύχτιες εξηγήσεις και από το Δήμαρχο κ. Καμπύλη, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα.

Για τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνω ότι προτίθεμαι να είμαι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο που έχετε συγκαλέσει την Τετάρτη 15-6-2022 και σας παρακαλώ να μου διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο για να:

·         Αναπτύξω τόσο τη θέση της Περιφέρειας γύρω από το ζήτημα της οδικής ασφάλειας του Δρόμου Κυβέρι – Αστρος – Λεωνίδιο, και Τρίπολης – Αστρους, όσο και τον απολογισμό του πρώτου πενταμήνου στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Αρκαδίας.

·         Πληροφορηθώ από τον κ. Δήμαρχο, αν ευσταθούν τα αναφερόμενα του κ. Δαλιάνη ότι με κατονόμασε ως μοναδικό υπεύθυνο για τα ατυχήματα στον Περιφερειακό Δρόμο.

 Τρίπολη 6/10/2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας

Μανώλης Σκαντζός