Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ναρκωτικά και όπλα τους έστειλαν στο κρατητήριο

Συνελήφθη, χθες (8.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, χθες (8.6.2021) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -15- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα ο 37χρονος προμηθεύτηκε από τον 49χρονο τα ανωτέρω δισκία έναντι χρηματικού ποσού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες (8.6.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (8.6.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -10- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (8.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 74χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρου περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα (9.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν -1- σουγιάς, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -10- εκατοστών και -1- ξύλινο ρόπαλο, συνολικού μήκους -70- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.