Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Χειροπέδες σε παραβάτες για πολυάριθμα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (23.12.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε σουπερμάρκετ, που είχε γίνει την 15.12.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 21, 22, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 5.10.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 40 και 41 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες (23.12.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 66 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (23.12.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.