Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο επίκεντρο της παραβατικότητας Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση, που έγινε την 13.6.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (15.6.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 32χρονη αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν, χθες (15.6.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 34χρονη και 39χρονος, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχαν αφαιρέσει από κατάστημα- σούπερ μάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.