Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Δήμο Τρίπολης

Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις, νοικοκυρεύουμε το Δήμο μας»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και τη νέα πενταετία οι καθημερινές παρεμβάσεις στην πόλη της Τρίπολης αλλά και στα χωριά μας. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε εκ νέου η δημοτική αρχή τα ηνία της πόλης, συνέχισε να έχει σαν βασική προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας των πολιτών με καλλωπισμό, συντήρηση χώρων πρασίνου, επισκευή και αντικατάσταση φθαρμένων κάγκελων κλπ.

Τα συνεργεία του Δήμου υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κοττή Βασίλη πραγματοποίησαν βάψιμο κάγκελων και ηλεκτρικών πινάκων, τοποθέτηση κάδων(μικρών) σκουπιδιών, αντικατάσταση των παλιών με νέα κολονάκια στάθμευσης και καινούρια προστατευτικά κάγκελα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σε δήλωσή του τόνισε: “Οι όμορφες γειτονιές, είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού προς τους πολίτες μας. Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε έναν αξιοπρεπή δήμο, και αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη σημαντική βοήθεια των υπάλληλων του Δήμου, οι οποίοι φροντίζουν, η Τρίπολη και τα χωριά μας, να είναι καθημερινά ευπρεπής”.