Συνεχίζεται η εξυπηρέτηση από τα καταστήματα εστίασης της Σπάρτης

Ανακοίνωση του οικείου Συλλόγου για την περίοδο του αυστηρού lockdown

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης ενημερώνει τους πολίτες ότι όσα καταστήματα εστίασης έχουν μείνει ανοιχτά κατά τη διάρκεια του lockdown και εξυπηρετούν τους πολίτες με τις μεθόδους delivery και takeaway, συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πολίτες ακόμα και κατά τη διάρκεια του σκληρότερου lockdown που επιβλήθηκε στην πόλη μας τη 14η Ιανουαρίου 2021, ακόμα και μετά τις 6:00 μ.μ. , οπότε και ισχύει η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και θα συνεχίσει να τους εξυπηρετεί για όλο το διάστημα που η περιοχή μας θα βρίσκεται στο «κόκκινο», ελπίζοντας βέβαια να μην ισχύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα η κατάσταση αυτή.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που παρά τη δύσκολη οικονομικά , ψυχολογικά και κοινωνικά περίοδο συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα, αντιλαμβανόμενοι την προσπάθειά μας να κρατηθούμε όρθιοι και να κρατήσουμε ανοιχτά τα μαγαζιά μας, διατηρώντας παράλληλα και τις θέσεις εργασίας.

Ευχόμαστε σε όλους, συναδέλφους και συμπολίτες καλή δύναμη και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε μια κατάσταση σχετικής κανονικότητας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Τσαρούχας Βασίλειος Γκουβάτσος Γεώργιος

6945 068370 6972203970 biltsarouchas@gmail.com gouvgeorge@hotmail.com