Συνεχίζει τις μεταγραφές η Σπάρτη | 4 νέοι παίκτες στη λακωνική ομάδα

Ο Γιώργος Αρώνης ξεκίνησε από τον Εθνικό Βατίκων και συνέχισε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Στα 18 του αγωνίστηκε με την ΑΕ Μεσολογγίου (Γ΄Εθνική). Έπαιξε τρεις χρονιές στον Παναρκαδικό (Γ΄Εθνική). Πέρσι ήταν στον Αχαρναϊκό και στη Ραφήνα και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Σπάρτης.

Επίσης, συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψε ο Μάρκος Ντούσκας, κεντρικός αμυντικός. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Άρη Πρέβεζας και στη συνέχεια πήγε στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στη γερμανική Sus Stadtlohn, στην ΑΕ Λευκίμμης, στον Όλυμπο Κέρκυρας και στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Στη Σπάρτη θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν και ο Αντώνης Οικονομόπουλος, δεξιός αμυντικός. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ηλικία 9 ετών και συνέχισε για ένα χρόνο στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής της Πορτογαλίας, συμμετέχοντας για έξι μήνες στις προπονήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό υπέγραψε διετές συμβόλαιο και αγωνίστηκε τόσο με την Κ20 όσο και με την ομάδα ανδρών.

Τέλος, η ΠΑΕ Σπάρτη καλωσορίζει στην οικογένειά της τον 18χρονο Χρήστο Γκιάτα. Ο Χρήστος Γκιάτας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, παίζει αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και δεξί μπακ. Ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης σε ηλικία 10 ετών και συνέχισε μέχρι και την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Τριγλια Χαλκιδικής. Στα μέσα της περιόδου συνέχισε στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Επίσης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας U-15 σε ηλικία 15 ετών.