Συνεργασία ΣΕΒΙΤΕΠ – Δήμου Τρίπολης για τον καθαρισμό των φρεατίων

Δηλώσεις των εμπλεκομένων

Μία σημαντική πρωτοβουλία για τον καθαρισμό όλων των φρεατίων που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης ανέλαβε η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. Συγκεκριμένα η Διοίκηση του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια καθαρισμού των φρεατίων και απομάκρυνσης των συσσωρευμένων άχρηστων υλικών που παρεμποδίζουν τη ροή των όμβριων υδάτων. Συνολικά οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνουν τον καθαρισμό 250 σχαρών ομβρίων υδάτων που βρίσκονται στον χώρο ευθύνης της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Με αφορμή τη συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τρίπολης κ. Γιώργος Δημητρόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για το ενδιαφέρον του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Δ/νση της ΔΕΥΑΤ για την άψογη συνεργασία που έχει ο Σύνδεσμος αλλά και για τον επαγγελματισμό που διακρίνει τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης.
Απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΒΙ.ΠΕ. ο κ. Γιώργος Δημητρόπουλος τόνισε τα εξής:
“Παρακαλώ όλους τους εγκατεστημένους όπως συνδράμουν στην προσπάθεια καθαρισμού βοηθώντας με κάθε τρόπο τα ειδικά συνεργεία του Δήμου που βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ. και καθαρίζοντας τις εισόδους των επιχειρήσεών τους διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη ροή των υδάτων”.