Συνάντηση Βερούτη με «Σπαρτιάτες Δρομείς»

Όλα όσα συζήτησαν

Μία ευχάριστη συνάντηση είχε χθες Τετάρτη 3 Μάϊου 2023 στο γραφείο του στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, με μέλη του αθλητικού συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς» και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Χρήστο Αναγνωστάκο (Πρόεδρο), Ηλία Πανταζόπουλο (Γραμματέα), Γιώργο Χρηστάκο (Ταμία) και Βασίλειο Σταθάκο (Μέλος).

Κατά την επίσκεψή τους οι εκπρόσωποι του συλλόγου θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Λακωνίας, για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση της σειράς αγώνων με την ονομασία SPARTA CITY ULTRA, που διεξήχθησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, στον αστικό ιστό της πόλης της Σπάρτης, το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Φεβρουαρίου 2023.

Συζήτησαν επίσης και για το ενδεχόμενο ανάλογης υποστήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη διεξαγωγή αθλητικών δράσεων που προγραμματίζουν στο άμεσο μέλλον.

Με τη σειρά του ο κ. Θεόδωρος Βερούτης, αφού αποδέχθηκε με χαρά ένα αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και μία αφίσα-ενθύμιο της ανωτέρω διοργάνωσης, που του πρόσφεραν οι εκπρόσωποι του συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς», δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει διαχρονικά κάθε συντονισμένη προσπάθεια που αποσκοπεί στην προώθηση του υγειούς αθλητισμού και τη διάδοση της αξίας του «ευ αγωνίζεσθαι» και για το λόγο αυτό έχει επιλέξει να στέκεται αρωγός στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στους συμμετέχοντες, αποτελούν και μία καλή ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών και προβολής του τόπου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης