Συνάντηση Βερούτη με μέλη του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Όλα όσα συζήτησαν

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης και συγκεκριμένα με τον κ.Γκουβάτσο Γεώργιο, Πρόεδρο, τον κ.Μέγγο Θεόδωρο, Ταμία, και τους κ.κ. Ζάβρα Νικόλαο και Κασδαγλάκη Χρήστο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Στη συνάντηση αυτή, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, οι επαγγελματίες της εστίασης ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που αφορούν στον κλάδο τους και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, που θεωρούν ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στην στήριξη των επιχειρήσεών τους, καθώς και στην οικονομική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δίκαιες επιδιώξεις του κλάδου της εστίασης και ανέλυσε την πορεία των έργων βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ελκυστικότητας των μνημείων που υλοποιούνται στην περιοχή σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, και τα οποία θα συνθέσουν μία πολιτιστική διαδρομή που σίγουρα θα τονώσει την επισκεψιμότητα στην πόλη της Σπάρτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης