Συνάντηση Βακαλόπουλου – Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις δράσεις και τη στρατηγική της Ομοσπονδίας.

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Με αφορμή ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδριάζει σήμερα και αύριο στη Σπάρτη, ενόψει των ετήσιων επετειακών εκδηλώσεων της προσεχούς Κυριακής στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας για τον εορτασμό της γενέθλιας ημέρας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις δράσεις και τη στρατηγική της Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, κ. Κώστας Πεθένος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Καλοφωλιάς, ο β΄ Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνης Γυφτόπουλος, ο υπεύθυνος Οργάνωσης της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Σαρακατσάνος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ιωάννης Αλιφέρης, ανέφεραν ότι η Ομοσπονδία συγκροτείται μέχρι στιγμής από 25 συλλόγους-σωματεία και ότι στόχος είναι η διεύρυνσή της με νέα μέλη, προκειμένου να καλύπτει υπό τη σκέπη της τους συλλόγους Πελοποννησίων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σπάρτης, συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία τους, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα διατήρησης και ανάδειξης της ιστορικής μνήμης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σπάρτης και συνολικά όλης της Πελοποννήσου.