Συνάντηση Νεοκλή Κρητικού με το Στέλιο Πέτσα

Αναγκαίο να προχωρήσουν τα έργα δημιουργίας ασφαλών και λειτουργικών υποδομών

Μια ωφέλιμη και σε κλίμα αγαστής συνεργασίας συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε σήμερα ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η κατά το δυνατόν επίσπευση της δρομολόγησης των Τεχνικών Έργων που αφορούν στο Νομό Λακωνίας.

Μάλιστα, ο κ. Κρητικός έθεσε στον κο Υπουργό το ζήτημα της δημιουργίας του Αθλητικού Κέντρου Σπάρτης, έργο για το οποίο ο Δήμος Σπάρτης έχει υποβάλλει πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο: «Ωρίμανση έργων Δήμου Σπάρτης για ένταξη στο πρόγραμμα ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄».

Εξάλλου, στην ίδια πρόταση εντάσσονται και τα ακόλουθα έργα: η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση Δημοτικής Αγοράς Σπάρτης» και η «Ωρίμανση του έργου: Ανακαίνιση και επανάχρηση του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης». Ο συνολικός προϋπολογισμός των τριών έργων ανέρχεται σε 607.252,80 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ο κ. Βουλευτής εξήγησε στον κο Πέτσα πως πρόκειται για έργα δημιουργίας λειτουργικών και ασφαλών υποδομών και προς τούτο η δρομολόγηση της υλοποίησής τους καθίσταται αναγκαία. Ο κος Πέτσας διαβεβαίωσε το Βουλευτή, ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να «τρέξουν» τα έργα προς όφελος των δημοτών.

Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας,

Νέα Δημοκρατία