Σήμερα η σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων της Σπάρτης

Έχουμε τα ίδια κοινά προβλήματα στη φορολογία, το Ασφαλιστικό, το κόστος ζωής, τα χαράτσια, το μειωμένο εισόδημα, το ρεύμα, το νερό, την Υγεία και τη μόρφωση των παιδιών μας.

Αγρότες- Αγρότισσες,

Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Δήμου Σπάρτης σας καλεί στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/4 στις 19:30 στο Εργατικό Κέντρο.

Καλούμε όλους τους αγρότες να συσπειρωθούν γύρω από το σύλλογο να γίνουν μέρος του οργανωμένου αγροτικού κινήματος να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους. Στην προτεραιότητά μας είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Θέλουμε αγροτικό κίνημα που θα στηρίζεται σε μαζικούς Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους που θα συσπειρώνουν την πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων, με ουσιαστική λειτουργία που θα ενημερώνει, θα οργανώνει και θα διεκδικεί για κάθε πρόβλημα και αίτημα που έχουμε. Αγροτικό κίνημα που θα συμβάλει να δυναμώσει η κοινή δράση και συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους.

Έχουμε τα ίδια κοινά προβλήματα στη φορολογία, το Ασφαλιστικό, το κόστος ζωής, τα χαράτσια, το μειωμένο εισόδημα, το ρεύμα, το νερό, την Υγεία και τη μόρφωση των παιδιών μας. Αυτή η κοινωνική συμμαχία, οι κοινές πρωτοβουλίες που μπορούμε και πρέπει να οργανώσουμε, μπορεί να δώσει δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας, να φέρει αποτελέσματα.