Σημαντικές επιτυχίες για το Σκοπευτικό Όμιλο “Λεωνίδας”

Δείτε όλα όσα έγιναν στους Πανελλήνιους Αγώνες Αεροβόλων Όπλων

Δυο φορές Χρυσός ο ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Χάλκινη η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, στους Πανελλήνιους Αγώνες αεροβόλων όπλων στις κατηγορίες Παίδων (Α) και (Β) που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα υπό την Αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στους αγώνες αυτούς ο αθλητής του ΄ΛΕΩΝΙΔΑ¨ Άγγελος Στυλιανός Σαραντάκης κατέπληξε παίρνοντας την ίδια μέρα δύο πρώτες νίκες, δυο χρυσά μετάλλια και σηκώνοντας δυο κούπες στο αεροβόλο τυφέκιο και στο αεροβόλο πιστόλι, στην Κατηγορία Παίδων Β στα αγόρια. Με την συμμετοχή δυο πρωτοεμφανιζόμενων αθλητών, του Δημήτρη Σιούτου και Παναγιώτη Σταυρόπουλου κατακτήθηκε η Έκτη Θέση στο Ομαδικό αεροβόλο τυφέκιο Παίδων Β΄ Αγόρια.

Εκπληκτική η εμφάνιση της Βασιλικής Αποστολάκου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο τυφέκιο Παίδων Β, στα κορίτσια καθώς και της Αγγελικής Κατσίχτη για την 10η θέση στην ίδια κατηγορία.

Εξαιρετική η Προσπάθεια του Απόλλωνα Ηλία Γκαβάκου και του πρωτοεμφανιζόμενου Παναγιώτη Κατσίχτη, για την κατάκτηση της 8ης και 14ης θέσης αντίστοιχα στην κατηγορία Παίδων Α αγόρια.

Επίσης πολύ καλή και η εμφάνιση της πρωτοεμφανιζόμενης Αικατερίνης Σταυροπούλου, που κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Παίδων Α κορίτσια.

Επίσης στους Πανελλήνιους Αγώνες στις Κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών που πραγματοποιήθηκαν στις 21-22-23 Απριλίου 2023 οι αθλητές Τζουνάκος Σωτήριος, Τζουνάκος Ιωάννης και Σόβολος Κωνσταντίνος κατέκτησαν το Τρίτο Ομαδικό Χάλκινο στο ομαδικό Εφήβων, στο αεροβόλο τυφέκιο.

Στο αγώνισμα Mix την τέταρτη θέση, κατέλαβαν οι αθλητές Καρβουνίαρη Ηλιάννα και Σόβολος Κωνσταντίνος, ενώ επίσης, στο ομαδικό Νεανίδων,την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι αθλήτριες Καρβουνιάρη Ηλιάννα, Αναγνωστοπούλου Μαριάνθη και Φόρτσα Βασιλική.

Στον τελικό εφήβων την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Αθλητής Ιωάννης Τζουνάκος στο αεροβόλο τυφέκιο και στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων την τέταρτη θέση κατέλαβε η αθλήτρια Γκίκα Μάρθα.

Στο αεροβόλο τυφέκιο Νέων Ανδρών την τέταρτη θέση κατέλαβε ο αθλητής Μακρυσόπουλος Αθανάσιος ενώ στο αεροβόλο πιστόλι Νέων Γυναικών την όγδοη θέση κατέλαβε η αθλήτρια Καπέτα Χριστίνα.

Αξιέπαινη η προσπάθεια του πρωτοεμφανιζόμενου Μακρυσόπουλου Απόστολου, στο Αεροβόλο πιστόλι Εφήβων, καταλαμβάνοντας την 12η θέση.

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές , πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς, που τα στηρίζουν και τους ευχόμαστε κι άλλα πολλά μετάλλια και πολλές κούπες.