Συλλήψεις στο νομό Μεσσηνίας

Χειροπέδες για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.6.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε όχημα ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα άτομο για ναρκωτικά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -120- εκατοστά, περίπου, το οποία εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκαν μέρη και εξαρτήματα δίκυκλων μοτοποδηλάτων, που όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 22.4.2023 και 25.6.2023 αντίστοιχα, από την Καλαμάτα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.