Συλλήψεις κι εξιχνιάσεις στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (1.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 9.1.2023 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες (1.5.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 18χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός, γιατί o 24χρονος προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας μικροποσότητες κάνναβης, τις οποία είχε αποκρύψει σε είδη ρουχισμού με σκοπό να τιςπαραλάβει ο 18χρονος, ο οποίος κρατούταν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.