Συλλήψεις για βιασμό και ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (4.4.2023) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι τον τελευταίο μήνα, εντός της οικίας ανήλικου, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Επιπλέον, συνελήφθησαν, χθες (4.4.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 45 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -12- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες (4.4.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (4.4.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- φυσίγγια. Επιπλέον, βρέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή. Μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ όπως προέκυψε ο 38χρονος παρέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.