Συλλήψεις για κλοπές στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 3.6.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο αλλοδαποί, ένας 22χρονος και μία 21χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων, είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Επιπλέον, στην κατοχή της 21χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στου Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, τέσσερις ανήλικες ημεδαπές, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε φαρμακείο και αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του φαρμακείου. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία32χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.