Συλλυπητήριο ψήφισμα Γορτυνίων για το Γεώργιο Λαμπρόπουλο

"Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας στην αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα, στα παιδιά του Θεόδωρο και Δήμητρα, σε όλους τους οικείους του"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γορτυνιακού Πολιτιστικού Συνδέσμου Σπάρτης, αμέσως μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μέλους του Καθηγητή Γεωργίου Λαμπρόπουλου, συζύγου της συμπατριώτισσας Χριστίνας Κρατημένου από το Καλονέρι (Σβόρνα) της Γορτυνίας, συνεδρίασε τηλεφωνικώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, και αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρόν συλλυπητήριο ψήφισμα με την παράκληση να δημοσιευτεί στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο αείμνηστος Γεώργιος Λαμπρόπουλος ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας εκλεκτός παιδαγωγός, ένας ενεργός πολίτης, ένας κοινωνικός εργάτης κι ένας δραστήριος άνθρωπος του πολιτισμού, υπόδειγμα συζύγου και πατέρα. Πάντοτε χαμογελαστός, πάντοτε με καλή διάθεση και προαίρεση, φιλικός και συναινετικός με όλους, είχε μόνο φίλους!

Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας στην αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα, στα παιδιά του Θεόδωρο και Δήμητρα, σε όλους τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο Γιώργο!

Οι Γορτύνιοι της Σπάρτης θα σε θυμούνται πάντα!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ