Το συλλυπητήριο μήνυμα Βερούτη για το Δ.Καλοειδή

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της εκδημίας του σπουδαίου ευεργέτη του τόπου μας Δημήτριου Καλοειδή. Ο Δημήτριος Καλοειδής υπήρξε ένας ομογενής που έθεσε στόχο ζωής όχι μόνο την διάδοση και διάσωση του ελληνικού στοιχείου στην Αμερική όπου μετανάστευσε αλλά και την υποστήριξη και ενίσχυση της πατρίδας του με όποια μέσα διέθετε.

Ο Δημήτριος Καλοειδής, έζησε στη Νέα Υόρκη όπου και δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στον επιχειρηματικό χώρο. Παράλληλα, έδειξε έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον και πραγματοποίησε αναρίθμητες δωρεές, όχι μόνο στην ελληνική κοινότητα και εκκλησία αλλά και σε οργανισμός και φορείς της Νέας Υόρκης. Τα τελευταία χρόνια τίμησε τη γενέτειρά του με την υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακή μονάδα που δημιούργησε στην περιοχή μας, πρόσφερε πολλές θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία και έγινε ο πρωτεργάτης για τη δημιουργία αντίστοιχων επιχειρήσεων στον τόπο μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του και στους οικείους. Θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από το έργο του».

Θεόδωρος Βερούτης