Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Νίκου Φουντά

Τι αναφέρουν το ΚΙΝΑΛ Λακωνίας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος του νομού

Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, εκφράζω δημόσια θερμά συλλυπητήρια, για την πρόωρη και απροσδόκητη απώλεια του Μέλους της, Νίκου Φουντά, Οδοντίατρου, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα ηθικού και έντιμου αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, από τη νεανική ηλικία του, μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Με βαθιά θλίψη και αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης, αποχαιρετάμε τον φίλο και σύντροφο, Νίκο Φουντά, για τους πολιτικούς αγώνες του στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) και το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), καθώς και για την ουσιαστική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Λακωνίας, μέσω των οποίων συνέβαλλε στην πρόοδο της Λακωνίας και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Ιδιαίτερα, εκφράζουμε αυτή τη δύσκολη ώρα, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας, στην Οικογένειά του και τους πολυάριθμους φίλους του.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ

Συλλυπητήριο Μήνυμα Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας 

Ο αιφνίδιος και αδυσώπητος θάνατος του εξαιρετικού φίλου και συναδέλφου μας ΝΙΚΟΥ ΦΟΥΝΤΑ προκάλεσε σε όλους μας Πρόεδρο, Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους τους συναδέλφους ανεξαιρέτως του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και όχι μόνο, μεγάλη θλίψη και συγκίνηση. Ο Νίκος Φουντάς ήταν άνθρωπος ανιδιοτελής, προσηνής, ειλικρινής με εξαίρετο ήθος και με ένα μόνιμο χαμόγελο προς όλους μας. Η απώλειά του αφήνει σε όλους μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ειδικά στα μέλη του Δ.Σ. Η προσφορά του στο Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας ήταν αμέριστη, ειλικρινής και ανεκτίμητη. Δεδομένου ότι είμαστε μαζί στο Δ.Σ επί 25ετίας και άνω, ενώ έφυγε μακριά μας, θα είναι πάντα στις καρδιές μας και δίπλα μας. Ο εκλιπών υπήρξε και εκπρόσωπος του Συλλόγους μας στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ. Σ και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εκφράζουν και μεταφέρουν ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ συλληπητήρια προς την αγαπημένη του σύζυγο Φρόσω και στα δύο του παιδιά Πέτρο και Βαγγέλη. Ο Σύλλογός μας και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία θα καταθέσουν στεφάνι στην σωρό του κατά την ημέρα της κηδείας του. Το Δ.Σ του Συλλόγου στην πρώτη Γενική Συνέλευσή του θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           ΤΟ Δ.Σ     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ                          ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ