Σενάρια για Γιοβάνοβιτς και Αστέρα Τρίπολης

«Δίχτυα» στην ισπανική αγορά έχει ρίξει, και φέτος, ο Αστέρας και πρόσφατα, έγινε από την Τρίπολη ένα σχετικό μεταγραφικό ταξίδι στη χώρα της ιβηρικής, όπως αναφέρει το gazzetta.
Η δεύτερη κατηγορία της οποίας προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες. Την ίδια στιγμή η ελληνική ομάδα θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός, τουλάχιστον, ακραίου και κάπου εδώ μπαίνει στο «κάδρο» το όνομα του Σάσα Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για τον 26χρονο  αριστερό εξτρέμ της Κόρδοβα, η οποία «παλεύει» για να μείνει στη Segunda, καθώς μετά από 34 ματς είναι στην 20η θέση και απέχει τρεις βαθμούς από την παραμονή της. Ακόμη όμως και αν τελικά «σωθεί», είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν αλλαγές και για αυτό, η παραμονή του Σέρβου μεσοεπιθετικού δεν μπορεί χαρακτηριστεί βέβαιη. Για αυτό και υπάρχουν δημοσιεύματα πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» ελληνικής ομάδας που πρόσφατα τον τσέκαρε εν δράση. Ετσι προέκυψαν τα σχετικά σενάρια που αφορούν τους Αρκάδες.
Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη σεζόν 26 εμφανίσεις και 3 γκολ, ενώ πήγε το καλοκαίρι στην Ισπανία προερχόμενος από την Μλάντοστ της χώρας του. Το 2016 φόρεσε δύο φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και με βάση τις από εκεί πληροφορίες, είναι πιθανό να αναχωρήσει, ανεξάρτητα αν η ομάδα του θα σώσει ή όχι την παρτίδα.