Σε Τάραψα και Μάνη ο Νεοκλής Κρητικός

«Η ενίσχυση της Κρατικής Αρωγής που δόθηκε έως τώρα δε μας αρκεί. Θα συνεχίσουμε μέχρι να αποδοθούν τα οφειλόμενα»

Η περιήγηση σε περιοχές του νομού μας συνεχίζεται για το Νεοκλή Κρητικό, εκ νέου υποψήφιο με τη ΝΔ, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε από την Τάραψα και τους Κουμάνους, τα μέρη της μάνας του, από τα οποία κρατά αναμνήσεις και δεσμούς ζωής.

Η συνέχεια της ολοήμερης περιοδείας περιελάμβανε τα ακόλουθα χωριά του Δήμου Ανατολικής Μάνης: Πετρίνα, Αιγιές, Σιδηρόκαστρο, Πλάτανο, Κονάκια, Μυρσίνη, Σκαμνάκι, Δροσοπηγή, Σκουτάρι, Παρασυρό, Καστάνια, Σελεγούδι, Άγιο Νικόλαο, Κόκκινα Λουριά, Μέλισσα, Προσήλιο. Είναι τα πυρόπληκτα χωριά, για τα οποία ο κ. Κρητικός είπε: «Νιώσαμε μεγάλη θλίψη το καλοκαίρι του 2021, για τα χωριά που επλήγησαν σφοδρά από τις πυρκαγιές».

Ο κ. Κρητικός από την επομένη των καταστροφών, αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες σε διαδοχικές συναντήσεις, συσκέψεις και διαβουλεύσεις, προκειμένου οι πυρόπληκτοι να λάβουν την αυτονόητη ενίσχυση για να ζωντανέψουν τις καλλιέργειές τους. Επ’ αυτού τόνισε: «Έχω ξαναπεί, ότι δεν τα καταφέραμε όπως θέλαμε και κυρίως όπως έπρεπε. Κοίταξα στα μάτια αυτούς τους απεγνωσμένους και εύλογα οργισμένους ανθρώπους, δίχως στιγμή να κρυφτώ. Τα δυσεπίλυτα γραφειοκρατικά εμπόδια στα οποία προσέκρουαν τα λογικά επιχειρήματά μας, καθιστούσαν απολύτως αναγκαία την επανάληψη της διαδικασίας άσκησης πιέσεων», ενώ καταλήγει: «Η ενίσχυση της Κρατικής Αρωγής που δόθηκε έως τώρα δε μας αρκεί. Θα συνεχίσουμε μέχρι να αποδοθούν τα οφειλόμενα».