Σε Σπάρτη & Καλαμάτα ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Ποιο πρόγραμμα θα ακολουθήσει

Σας γνωστοποιούμε εκ μέρους του Αυτοτελούς Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης Προέδρου, ότι ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει υπηρεσιακό ταξίδι στη Σπάρτη και την Καλαμάτα (δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα) για την αξιολόγηση της επάρκειας αίματος και την πορεία ανάκτησης των αποθεμάτων αίματος μετά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν και επισκέψεις στα στρατόπεδα που εδρεύουν στις εν θέματι πόλεις για την υποστήριξη του νέου προγράμματος στρατιωτικών εξορμήσεων που πραγματοποιεί το Ε.ΚΕ.Α. σε στρατόπεδα κατάταξης νεοσύλλεκτων, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συλλογή αίματος με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα,

-Την Τετάρτη 31.01 θα μεταβεί στο Κ.Ε.Ε.Μ. Σπάρτης στις 10.00πμ όπου θα διεξάγεται προγραμματισμένη αιμοδοσία και στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στις 12.30πμ όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με την Διοίκηση και τα στελέχη της ΝΥΑ του νοσοκομείου. Μετάβαση οδικώς και διανυκτέρευση στην Καλαμάτα.

-Την Πέμπτη 01.02 θα μεταβεί στο 9o Σύνταγμα Πεζικού (Στρατόπεδο Καλαμάτας) όπου θα διεξάγεται προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 9.00πμ και στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας στις 12.30 για συναντήσεις με τη Διοίκηση, τη Δ/νση Αιμοδοσίας και προσωπικό της Ν.Υ. Αιμοδοσίας . Θα ακολουθήσει συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης. 2η διανυκτέρευση στην Καλαμάτα.

-Την Παρασκευή 02.02 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών της Καλαμάτας (9.00πμ-12.00πμ) και θα ακολουθήσει επιστροφή οδικώς στην Αθήνα.

Η μετάβαση και η επιστροφή θα γίνει οδικώς και θα περιλαμβάνει εκτός από τον Πρόεδρο του Ε.ΚΕ.Α. κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Προέδρου κ. Περικλή Κουτή

(Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων) και Σταμάτη Τηνιακό (Οδηγός).