Σε Μολάους, Ασωπό, Παπαδιάνικα και Πλύτρα βρέθηκε η Μαρία Φραγκή

Δείτε τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας της

Συνεχίζοντας της περιοδεία της σήμερα η Μαρία Φραγκή υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας, για τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στους Μολάους. Πέρασε από την αγορά και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες. Άκουσε τα προβλήματα, τους προβληματισμούς τους και τα παράπονα τους. Έκανε μια μικρή στάση στον σταθμό του ΚΤΕΛ, πέρασε από το Α.Τ Μολάων, τα καταστήματα Τραπεζών της πόλης , το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο όπου και άφησε κεράσματα για τους τροφίμους τους.


Στη συνέχεια πέρασε από τα κατ’ εξοχήν ελαιοπαραγωγικά χωριά τον Ασωπό, τα Παπαδιάνικα και την Πλύτρα. Η επικοινωνία με τους κατοίκους εστιάστηκε στα θέματα ανάπτυξης, προώθησης του πρωτογενούς τομέα καθώς και στις νέες μεθόδους αειφόρου ανάπτυξης (Υποδομές, Άρδευση, Νέες Καλλιέργειες). Όλοι την υποδέχτηκαν με τη χαρακτηριστική τους ευγένεια ελπίζοντας ότι στο πρόσωπο της θα έχουν μια νέα, ώριμη και ενθουσιώδη εκπροσώπηση. Είναι φανερή η ανάγκη για το καινούργιο και η επιθυμία για ανανέωση!
Διαπίστωσε με χαρά της, ότι δείχνουν εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα συνεχίσουν να οδηγούν την Ελλάδα σε καλύτερα και απάνεμα λιμάνια.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτης 19-4-23
Την Τετάρτη 19 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Γεράκι , τον Βρονταμά , τον Βλαχιώτη και τη Γλυκόβρυση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτης 20-4-23
Την Πέμπτη 20 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί, την Ελαφόνησο ,τη Νεάπολη και την Ελίκα.