Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια – Ακούστηκαν φωνές κάτω από τα συντρίμμια

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 16:30 έπειτα από φωνές επιζώντων, του φονικού σεισμού που ισοπέδωσε Τουρκία και Συρία, που ακούστηκαν να καλούν σε βοήθεια.

Σε εξέλιξη είναι ξανά εδώ και λίγη ώρα μεγάλη επιχείρηση της 1ης και 2ης ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια έπειτα από φωνές που ακούστηκαν να καλούν σε βοήθεια κάτω από συντρίμμια.

Η ΕΜΑΚ επιχειρεί μαζί με 4 ξένες αποστολές έπειτα από φωνές επιζώντων, του φονικού σεισμού που ισοπέδωσε Τουρκία και Συρία, που ακούστηκαν να καλούν σε βοήθεια.

Χαραμάδα αισιοδοξίας αποτελεί σε κάθε περίπτωση η αντίληψη ύπαρξης επιζώντων 136 ολόκληρες ώρες μετά τα φονικά ρίχτερ που μέχρι στιγμής είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 25.000 ανθρώπων.

Εξάλλου νωρίτερα, ένα αγοράκι μόλις 2 ετών σώθηκε 122 ώρες μετά τους δύο ισχυρούς σεισμούς που έπληξε το Χατάι, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, δίδοντας στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης.

Στο βίντεο, ο διασώστης μεταφέρει στα χέρια του το αγοράκι τυλιγμένο σε μία κουβέρτα, καλώντας ασθενοφόρο για να το παραλάβει.

skai.gr