Σαββατοκύριακο γεμάτο συλλήψεις στη Λακωνία

Μπαράζ συλλήψεων στο νομό Λακωνίας το Σαββατοκύριακο, με την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας να προχωρά σε πολυάριθμες προσαγωγές. Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες (8.7.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ένας 69χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

Παράλληλα, στη φάκα πιάστηκε κι ένας 50χρονος στην ίδια περιοχή για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -2325,5- γραμμαρίων, περίστροφο, -56- φυσίγγια, -8- πυροκροτητές και βραδύκαυστο φιτίλι, συνολικού μήκους -3,45- μέτρων και διάφορα εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου.

Επίσης, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε ένα άτομο για κλοπή, σε δύο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σε ένα ακόμη για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. σε τέσσερα άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και σε έντεκα αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.