Ρόδος: Συναγερμός για κροκόδειλο σε… ποτάμι

Μετά από καταγγελίες πολιτών

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών της Ρόδου, μετά από πολλές καταγγελίες για μεγάλο ζώο που βρίσκεται στον ποταμό της Κρεμαστής.

Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για ζώο που είδαν την ουρά του και να κρύβεται σε καλαμιές στον ποταμό και τους θύμισε κροκόδειλο!

Μάλιστα, ανδρόγυνο κατήγγειλε ότι καθώς περνούσε με το μηχανάκι σε δρόμο δίπλα από το ποτάμι, δέχθηκε επίθεση από το ερπετό στο πίσω μέρος του δίκυκλου, το οποίο έπειτα εξαφανίστηκε στις καλαμιές.

Η Περιφέρεια από νωρίς σήμερα κινητοποίησε τις υπηρεσίες για να ερευνήσουν τις αναφορές.

Έτσι από το πρωί στην περιοχή βρέθηκαν Πυροσβέστες με κλιμάκιο του Δασαρχείου αλλά και κτηνιατρικές υπηρεσίες για να δούνε τι συμβαίνει, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάτι.

Μπορεί το σενάριο να φαντάζει αστείο αλλά το έχουμε δει και να συμβαίνει και στην Κρήτη με τον περιβόητο κροκόδειλο “Σήφη” που κάποιος τον είχε εισάγει παράνομα στην χώρα και όταν μεγάλωσε τον παράτησε σε φράγμα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθώς – αν πρόκειται για κάποιο τέτοιο ζώο – συνήθως αυτά δραστηριοποιούνται με το σούρουπο και την ημέρα παραμένουν στο νερό.

Πηγή: rodosreport.gr