Πύργος: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες σε φοβερό τροχαίο

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με τον απολογισμό στον Πύργο, να είναι τραγικός. Νεκρή η συνοδηγός του ενός ΙΧ. Τραυματίστηκαν μάνα και γιος που βρίσκονταν μέσα. Πάγωσαν οι πυροσβέστες μόλις απεγκλώβισαν την τραυματισμένη γυναίκα στο σημείο. Αποκαλυπτικές εικόνες λίγα λεπτά μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση, στην οδό Κολιρίου.

Μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Κολιρίου, στον Πύργο της Ηλείας.

Στο ασημί Toyota Yaris επέβαιναν η οδηγός που τραυματίστηκε, η ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της και ένα παιδί, που βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένο.

Η μητέρα είχε αναφέρει πως είχε δύο παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο και οι έρευνες συνεχίζονται απο αστυνομικούς και πυροσβέστες αν και είναι πιθανό λόγω του ισχυρού σοκ που έχει υποστεί να έχει μπερδευτεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αντιθέτως κινούμενα ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το ένα σταμάτησε την πορεία του πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο ασημί Audi A4 σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαινε μόνο ο αλλοδαπός οδηγός, που επίσης τραυματίστηκε.