Πώς ακρωτηριάστηκε ο 13χρονος στη Σύμη – Έσκασε κροτίδα πάνω του

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με τον ακρωτηριασμό 13χρονου στη Σύμη, του ενός από τα τρία παιδιά που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς εξαιτίας της ρίψης βεγγαλικών και κροτίδων μετά την Ανάσταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο 13χρονος την ώρα που βρίσκονταν με τον πατέρα του στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου στη Σύμη, έσκασε πάνω του μια κροτίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του δεξιού του χεριού και σοβαρό θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο. Η ΕΡΤ αναφέρει, συγκεκριμένα, πως το αγόρι έχει ακρωτηριαστεί στις φάλαγγες τεσσάρων δαχτύλων του δεξιού του χεριού .

Δίπλα ακριβώς από το σημείο που σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό, όπως δήλωσαν στη «Ροδιακή» κάτοικοι της Σύμης, βρίσκονταν παιδικά καρεκλάκια με δύο μωρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Ρόδο, ο 13χρονος μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα.