Πτωχός στον Fly | «Οι προτεραιότητές μας για την καθημερινότητα»

«Προσεχώς το σχέδιο που θα οδηγήσει την Πελοπόννησο μπροστά» όπως αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Μάλιστα, προχώρησε στον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ δήλωσε πως το προσεχές χρονικό διάστημα η Περιφερειακή Αρχή θα παρουσιάσει σε όλους τους πολίτες το πενταετές στρατηγικό σχέδιο έως την ολοκλήρωση της θητείας της.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του πρώτου τριμήνου και σε όσα ταυτόχρονα, προχωρούν: «Η συνεργασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με το κεντρικό Κράτος είναι επιτακτική. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριμήνου δεν σταματήσαμε να διεκδικούμε, να προσπαθούμε το παραπάνω. Προσωπικά, είχα συναντήσεις εργασίας με Υπουργούς, Υφυπουργούς, κεντρικούς και τοπικούς φορείς, σωματεία και συλλόγους, ακαδημαϊκές αρχές, καθιερώσαμε τακτικές συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους, επενδύσαμε στην ενημέρωση και στην επαφή για να χτίσουμε όλοι μαζί το στρατηγικό αφήγημα της επόμενης μέρας».

Δείτε στο video που ακολουθεί τι απάντησε ο Δημήτρης Πτωχός στην ερώτηση του Τάκη Καρβουνιάρη εκ μέρους του Fly 89.7 και της ιστοσελίδας flynews.gr σχετικά με τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την καθημερινότητα του πολίτη.