Πτυχιούχος προπονητής σκοποβολής στο Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι από τον προσεχή μήνα θα διαθέτει πτυχιούχο προπονητή σκοποβολής και κάτοχο αδείας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά την παρακολούθηση και επιτύχει αποφοίτησή του από τη σχολή προπονητών σκοποβολής.

Η συγκεκριμένη σχολή διάρκειας έξι μηνών που διεξήχθη στην Αθήνα, το δεύτερο εξάμηνο του 2017, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Σκοπευτηρίου Βύρωνα όσο και λοιπών Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ν. Αττικής και στην οποία και στις τρεις ενότητες, δίδαξαν καταξιωμένοι καθηγητές και πρώην Ολυμπιονίκες (Μάριν πιστόλι, Μαξίμοβιτς τυφέκιο και Νικολαίδης λειόκανο).

Με την παρουσία του προπονητή αναβαθμίζονται τόσο οι Αθλητές και ειδικότερα οι κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων Α’ & Β’ , όσο και ο σύλλογος μας.

Επίσης ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης σας ενημερώνει, ότι το προσεχές διάστημα θα προβεί βάσει προγραμματισμού στην αναβάθμιση – επέκταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του, που θα συμβάλει σημαντικά στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών στους αθλητές και αγωνιζόμενους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο