Πρώτη ημέρα εργασίας στο Δήμο για το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας

Ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, κατά την πρώτη ημέρα εργασίας του στο Δήμο με την ιδιότητα του νέου Δημάρχου, συναντήθηκε με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών. Ο Θ. Βασιλόπουλος ευχήθηκε καλή συνεργασία, τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους εν όψει της έναρξης της δημαρχοντίας του, έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για τη λειτουργία των Υπηρεσιών και ζήτησε προτάσεις για τη βελτίωση της παραγωγής δημοτικού έργου.

Ακολούθησε σύσκεψη με στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, στο πλαίσιο της οποίας ο Δήμαρχος ζήτησε να επανεξετασθεί ο Κανονισμός Καθαριότητας για να ενταχθούν σ’ αυτόν τα αδρανή, καθώς και να προχωρήσει η καλύτερη προβολή της ανακύκλωσης.

Στη συνέχεια, έγινε σύσκεψη με στελέχη της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών, από τα οποία ο Θ. Βασιλόπουλος ζήτησε να συνεργασθούν με τους συναδέλφους τους της Διεύθυνσης Καθαριότητας για καθαρισμό της κοίτης του Νέδοντα και κλάδευση των δένδρων που γέρνουν σ’ αυτήν, ενώ θα πρέπει να προχωρήσει η επανεξέταση του Κανονισμού Καθαριότητας αναφορικά με την ένταξη σ’ αυτόν των κλαδεμάτων και των υπολειμμάτων περιποίησης των κήπων.