Προσωρινός μειοδότης του Open Mall Σπάρτης η ΔΟΜΗΚΑΤ

Η ΔΟΜΗΚΑΤ είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει και την ανάπλαση της Παλαιολόγου - Όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σπάρτης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, μεταξύ άλλων για το πολύκροτο ζήτημα του Open Mall.

Το θέμα “Έγκριση 1ου Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού του έργου Ανάπλαση Κοινόχρηστων χώρων ανοικτού κέντρου εμπορίου Σπάρτης” πέρασε ομόφωνα, με τον κύριο Δημήτρη Αποστολάκο να ενημερώνει την Επιτροπή ότι σύμφωνα με το πρακτικό, κατατέθηκαν 3 προσφορές από τους εξής: α) Ηλιόπουλος Α. & Παρλαντζάς Β. ΟΕ, β) Γεωργαλής Β και ΣΙΑ ΕΕ ΔΟΜΗΚΑΤ και γ) Παπαδάκος Δημήτριος.

Και οι 3 κατέθεσαν ως όφειλαν τα απαραίτητες δικαιολογητικά, καθώς και τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές, με τις προσφορές να έχουν την εξής εικόνα:

1/ Ηλιόπουλος Α. & Παρλαντζάς Β. ΟΕ 7.27%

2/ Γεωργαλής Β και ΣΙΑ ΕΕ ΔΟΜΗΚΑΤ 17.22%

3/ Παπαδάκος Δημήτριος 1.22%

Τελικά, προσωρινός μειοδότης για το Open Mall ανακηρύχθηκε ο κύριος Γεωργαλής Β., ο οποίος έχει αναλάβει και το έργο της ανάπλασης της Παλαιολόγου με την εταιρεία ΔΟΜΗΚΑΤ.

Σύμφωνα με τον κύριο Αποστολάκο, υπάρχει δυνατότητα άσκησης προσφυγής από τους συνδιεκδικητές του έργου εντός 10 ημερών.