Πρόεδρος του HEAL Academy ο Τάκης Σκανδαλάκης

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη Ν.Α Ευρώπη κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας

Το HEAL (HealthCare Education and Advanced Learning) Academy αποτελεί το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη Ν.Α Ευρώπη κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας.

Η πρεμιέρα του εκπαιδευτικού έργου του HEAL Academy θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου στις 14:00, με το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Χειρουργική Ανατομία & Τεχνική Άκρας Χειρός». Οι κορυφαίοι ορθοπεδικοί του Ομίλου HHG θα παρουσιάσουν τις τελευταίες επιστημονικές και χειρουργικές εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές/εκπαιδευτές, καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκονται εδώ

Φιλοδοξία του HEAL Academy είναι να πρωταγωνιστήσει στην εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση, έρευνα και προαγωγή επιστημονικού έργου στην ιατρική, τη νοσηλευτική και όλες τις επιστήμες υγείας.

Αποστολή για τη νεοσύστατη «Ακαδημία» του HHG είναι η ευρεία ανάδειξη και μετάδοση της υψηλής επιστημονικής γνώσης, της εξειδικευμένης εμπειρίας, των καινοτόμων ιατρικών επιτευγμάτων και των υπερσύγχρονων πρακτικών που εφαρμόζονται από τους ιατρούς και το προσωπικό στα Θεραπευτήρια του Ομίλου HHG προς κάθε επαγγελματία υγείας.

Το ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό έργο του HEAL Academy αναλαμβάνει μια ομάδα υψηλού επιστημονικού και ακαδημαϊκού κύρους, την οποία συγκροτούν ο Καθηγητής κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης ως Πρόεδρος-Συντονιστής, ο κ. Σταύρος Σουγιουλτζής, Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΜΗΤΕΡΑ και ο κ. Στέφανος Χανδακάς, Πρόεδρος του ΜΗΤΕΡΑ και Προεδρεύων του Επιστημονικού Συμβουλίου του, ενώ συμμετέχουν ο κ. Στρατής Παττακός, ο κ. Απόστολος Παπαλόης, ο κ. Θεόδωρος Ξενάκης, ο κ. Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, ο κ. Αναστάσιος Μαχαίρας, ο κ. Χρήστος Δερβένης και ο κ. Ελπιδοφόρος Δουράτσος.

Το HEAL Academy βρίσκεται στο Μαρούσι και διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά για να στεγάσει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.