«Πού Να Τα Πω;» | Ο Βασίλης Δήμας επιστρέφει με νέο single

Με ένα δυναμικό τραγούδι επιστρέφει ο Βασίλης Δήμας.

Ο Βασίλης Δήμας κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Πού Να Τα Πω;».

Αναμφισβήτητα είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει τα δύο τελευταία χρόνια για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε, αλλά και για τις sold out εμφανίσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο «καλλιτέχνης των καλλιτεχνών» όπως τον αποκαλούν, έχει γίνει γνωστός και για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για καλλιτέχνες όπως είναι ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Κορυφαία ήταν η δισκογραφική συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή σε τραγούδια με τη δική του μουσική και σε στίχους του αξεπέραστου Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ο Βασίλης Δήμας επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Πού Να Τα Πω;» και μας ταξιδεύει, ενώ δε χορταίνεις κυριολεκτικά να το ακούς. Ένα υπέροχο τραγούδι από έναν καλλιτέχνη που έχει να δώσει πολλά ακόμη.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Πού Να Τα Πω;» υπογράφει ο ίδιος Βασίλης Δήμας, ενώ η ενορχήστρωση και παραγωγή έχουν τη σφραγίδα του Αντρέα Γιατράκου.

Τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν στην ορεινή Αρκαδία με τη σκηνοθεσία του Χρήστου Γιατράκου και της 8 Film.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Hit Channel