Πολάκης προς ΣΥΡΙΖΑ μετά την απειλή του για αποχώρηση: «Θα περιμένω τα όργανα να μιλήσουν»

«Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος» τονίζει ο κ. Πολάκης

Την απάντησή του σε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε Παύλος Πολάκης, δείχνοντας ότι θέλει να δώσει τέλος στο εσωκομματικό συμβάν που σημειώθηκε νωρίτερα μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και την απουσία από αυτά του Μιχάλη Χαιρετάκη.

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια» τονίζει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας σε νέα ανάρτησή του στο Facebook.

«Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος» σημειώνει.

«Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!» καταλήγει.

Απειλή Πολάκη για την απουσία Χαιρετάκη από τα ψηφοδέλτια

«Μπαλοθιές» έριξε νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής ανέβασε μια φωτογραφία με τον Μιχάλη Χαιρετάκη και στην λεζάντα ανέφερε:

«Προφανώς από ”λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα.

Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!

Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!»
Η σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω κομματικών πηγών που ανέφεραν:

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».