Πίτα Καισάρειας

Μία ακόμα ιδιαίτερη συνταγή από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά1 κιλό μικρές πατατούλες10-12 φέτες παστουρμά1 ξερό κρεμμύδι1 ματσάκι μαϊντανό1 ποτήρι ζωμό κρέατος ή κότας1/2 φλ τσ ελαιόλαδοαλάτι και μαύρο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής1.    Βράζετε τις πατάτες για 12′, σε αλατισμένο νερό. Τις κόβετε στη μέση, τις τοποθετείτε σε ταψί και αλατοπιπερώνετε. Κόβετε τον παστουρμά σε λωρίδες πάχους ενός δαχτύλου, το κρεμμύδι σε μικρές ροδέλες και τα ανακατεύετε όλα μαζί.2.    Έπειτα τα απλώνετε στο ταψί με τις πατάτες και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το ζωμό και το ελαιόλαδο. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 200ο, για 20′-30′.