ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Με επιτυχία ο 2ος Βασιλικός Αγώνας Δρόμου 11χλμ. (video)

Άρτια διοργάνωση των Σπαρτιατών Δρομέων και της Dimopoylos coaching - Μοναδική φιλοξενία από τον ιδρυτή του "Σπαντίδου Αμφιθέατρον" κ.Δημήτρη Σπαντίδο

Με απόλυτη επιτυχία την Κυριακη 4 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο 2ος Βασιλικός Αγώνας Δρόμου 11χλμ. (ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ) στο Γεωργίτσι Λακωνίας και το υπέροχο Αμφιθέατρον Σπαντίδου .

Μια άρτια διοργάνωση από το ΛΑΚΕΔΑΙΟΜΟΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ με την υποστήριξη των Σπαρτιατών Δρομέων και του DimopoulosCoaching, μέσα στα πλαίσια των ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ 2022.

Φέτος οι συμμετοχές ήταν πολλές με αθλητές τόσο από την Λακωνία αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν και αθλητές από Λακωνία και Μεσσηνία που προετοιμάζονται για το φετινό Σπάρταθλον 2022.

Αμέσως μετά τους τερματισμούς μίλησε ο ιδρυτής κ.Σπαντίδος που μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 3ου Βασιλικού αγώνα σε 1 χρόνο και έλαβαν χώρα οι βραβεύσεις των 3 πρώτων αθλητών/αθλητριών. Την παρουσίαση έκανε η Μαρία-Στέλλα Ξενάκη και ο Γιάννης Δημόπουλος.

Μετά τον αγώνα θα προσφέρθηκε σνακ στους δρομείς και τους συνοδούς τους. Κατόπιν θα πραγματοποιήθηκε Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων!

Ο FLY ήταν εκεί. Δείτε το video