«Πήγαμε στο γήπεδο για να κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» -Τι κατέθεσε ο 18χρονος

Ο συλληφθείς δήλωσε, ότι δεν είδε το πρόσωπο του καθοδηγητή, επειδή φορούσε full face

Τις οδηγίες που έλαβε πριν τα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού φέρεται να περιέγραψε κατά την κατάθεσή του ο 18χρονος συλληφθείς.

Ο νεαρός, που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά των ανδρών των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, υποστήριξε ότι δέχθηκε οδηγίες από ένα πρόσωπο, περίπου 35-40 ετών, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα επεισόδια.

Ο 18χρονος φέρεται στην κατάθεσή του να είπε ότι ο άνδρας αυτός τους είπε να πάνε έξω και να επιτεθούν σε αστυνομικούς. Τους έδωσε, δε, πολεμοφόδια και ναυτικές φωτοβολίδες που ήταν σε ένα σημείο έξω από το γήπεδο.

«Δεν ήξερα πως να την χρησιμοποιήσω και μου έδειξε εκείνη τη στιγμή το ίδιο άτομο», φέρεται να είπε.

Ο συλληφθείς δήλωσε, ότι δεν είδε το πρόσωπο του καθοδηγητή, επειδή φορούσε full face, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν τους ισχυρισμούς του. Ο νεαρός περιέγραψε στους αστυνομικούς τα ρούχα του άνδρα και στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα βίντεο μέσα από το γήπεδο προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος έπαιρνε εισιτήρια από τον σύνδεσμο και αυτή τη φορά του είπαν να πάνε για επεισόδια και επιθέσεις σε αστυνομικούς.