Πεζοπορία ΕΟΣ Σπάρτης στη διαδρομή Κολλίνες – Καρυές

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον covid-19

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί, για τα μέλη του, εξόρμηση η οποία θα περιλαμβάνει πεζοπορία στην ακόλουθη διαδρομή: Κολλίνες-Καρυές.

Ώρες πορείας : 7

Βαθμός δυσκολίας : Α-Β

Η πορεία χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση και τον κατάλληλο για την εποχή ατομικό εξοπλισμό (πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο μπουφάν, επαρκή ποσότητα νερού).

Αναχώρηση με Ι.Χ. στις 7 το πρωί από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης. Θα χρησιμοποιήσουμε ταξί για την επιστροφή στα οχήματα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο συντονιστή της εξόρμησης Γιώργο Πουλοκέφαλο (6944713636) μέχρι την Παρασκευή 5/11.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον covid-19.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Την ίδια μέρα, πραγματοποιείται μια σημαντική δράση με την υποστήριξη του Συλλόγου μας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και κατ’ επέκταση την ενημέρωση των γυναικών για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/tripoli/sparti-protovoylia-gia-to-thema-tis-egkairis-diagnosis-toy-karkinoy-toy-mastoy/