Πέτρος Ιακωβίδης – Μην Τολμήσεις | Νέα επιτυχία

Το «Μην Τολμήσεις» του Πέτρου Ιακωβίδη είναι ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι που θα αγγίξει από το πρώτο άκουσμα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του, κυκλοφορεί τη νέα και πολυαναμενόμενη επιτυχία «Μην Τολμήσεις» και δηλώνει πανέτοιμος να κερδίσει άλλο ένα μεγάλο στοίχημα, στην πιο ώριμη φάση του.

Έπειτα από δύο τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, το «Αποτυπώματα» που αναρριχήθηκε στο Νο2 του ελληνικού Airplay Chart και το πιο πρόσφατο «Γέλα Μου» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 4 της ίδιας κατάταξης, ο γοητευτικός καλλιτέχνης δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο «Μην Τολμήσεις» και παρουσιάζει το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων του.

Η νέα δυναμική μπαλάντα «Μην Τολμήσεις» έρχεται να καθηλώσει αβίαστα με την αισθαντική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη και να παρασύρει απρόσκοπτα σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι ατόφιων συναισθημάτων που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Ένα μελωδικό ταξίδι όπου ο σκληρός πόνος ενός πληγωμένου έρωτα μετατρέπεται στην αχαλίνωτη δύναμη που ανατρέπει τα δεδομένα μέσα σε μία σχέση η οποία έχει εξαντλήσει προ πολλού κάθε περιθώριο.

Πέτρος Ιακωβίδης – Μην Τολμήσεις (video clip) – Hit Channel

Τη μουσική και τους στίχους στο «Μην Τολμήσεις» υπογράφει ιδιοχείρως ο Πέτρος Ιακωβίδης, με νότες και λόγια που πηγάζουν από καρδιάς.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης συνεχίζει να εμπλουτίζει τα πεπραγμένα του ως τραγουδοποιός με εξαιρετικές δημιουργίες που κάθε φορά εκπλήσσουν ευχάριστα και συνεπαίρνουν τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα.

Την παραγωγή του τραγουδιού έχει φροντίσει η Icon Music, η ομάδα που είναι σταθερή συνοδοιπόρος και σε κάθε δισκογραφικό βήμα του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Μην Τολμήσεις» έχει οπτικοποιηθεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, υπό την επιβλητική θέα της Ακρόπολης και του Παρθενώνα.

Η ατμοσφαιρική εικόνα του video clip δίνει άλλη μορφή στο «Μην Τολμήσεις» και σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική μελωδία του τραγουδιού και το ζεστό ηχόχρωμα της φωνής του Πέτρου Ιακωβίδη, συνθέτει ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό θέαμα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

hit-channel