Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 27 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καλλιθέας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της και να πάρει το όνομα του παλαιού δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας έπεσε από μπαλκόνι από αρκετά ψηλά, όπου είχε βγει για να κάνει ένα τσιγάρο. Μάλιστα, έπεσε στο κενό σε σημείο όπου στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν να τον απεγκλωβίσουν.

Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ο τραυματισμός του κρίθηκε σοβαρός. Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο, όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του.
Θλίψη για τον άδικο χαμό του Λάζαρου Λασκαρίδη

Η είδηση ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο και ήδη στα social media φίλοι, γνωστοί αλλά και κόσμος που δεν τον γνώριζε εκφράζουν όλοι τους τα συλλαλητήριά τους για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του.

Μερικά από τα σχόλια στα social media:

«Ένας υπέροχος γλυκύτατος νέος άνθρωπος… Καλό ταξίδι στο φως Αντιδήμαρχε… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…».

«Άξιος συνάδελφος. Πολύ καλός άνθρωπος. Ευγενής. Έντιμος. Ηθικός. Άδικο. Συλλυπητήρια στους οικείους του και στήριξη στην οικογένεια και ιδιαίτερα στο παιδί του. Καλό ταξίδι».

«Ανεπιτήδευτα ευγενής χωρίς να γίνεται απόμακρος. Πάντοτε διαβασμένος αλλά με καίρια ερωτήματα. Αδιαπραγμάτευτος σε αρχές και ιδεολογία και ταυτόχρονα ρομαντικός της πολιτικής. Θιασώτης του χιούμορ με τολμηρό αυτοσαρκασμό. Λάζαρος Λασκαρίδης, μια αβρή ψυχούλα σ’ αυτό το γιγάντιο σώμα».
Ποιος ήταν ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν δημοσιογράφος, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9,84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.