«Πες Ό,τι Θες»: Νέο single για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Πες Ό,τι Θες», η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει ακάθεκτη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται να ερμηνεύσει με υπέροχο τρόπο, που μόνο εκείνη ξέρει, την απόλυτη ερωτική μπαλάντα του χειμώνα «Πες Ό,τι Θες».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι «Δεν Με Αφορά», το οποίο έφτασε στην κορυφαία τετράδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια συστήνει το επόμενο single από τον τελευταίο δίσκο της με τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω».

Το νέο άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου δημιουργήθηκε βασισμένος επάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα. Το «Ποτέ Δε Έφυγα Από ‘Δω» περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια τα οποία έχουν υπογράψει συνθετικά διάσημοι τραγουδιστές που είναι ταυτοχρόνως και τραγουδοποιοί: Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Βέρτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμπάνης.

Ο δίσκος κατέκτησε μάλιστα την κορυφή των φυσικών πωλήσεων.

Το «Πες Ό,τι Θες» υπογράφει ένα δίδυμο επιτυχιών που αποτελείται από το Γιώργο Παπαδόπουλο στη μουσική και την Όλγα Βλαχοπούλου στους στίχους, οι οποίοι έβαλαν τη σφραγίδα τους και στο «Δεν Με Αφορά».

Το φετινό χειμώνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει άλλο νόημα στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, έχοντας αναδείξει το «Club Vogue» στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην πόλη. Στο πλευρό της βρίσκονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο STAN.

Το single «Πες Ό,τι Θες» και το άλμπουμ «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

Hit channel